تشخیص و درمان کف پای صاف

ساخت وبلاگ

روش های تشخیص و درمان کف پای صاف

در این مطلب از سایت دکتر مسعود اعتدالی متخصص کایروپراکتیک به بررسی تشخیص و درمان کف پای صاف میپردازیم. در صورت مشاهده شرایط زیر، لازم است با پزشک عمومی یا متخصص پا ملاقات شود:

  • صافی کف پا (کف پای صاف) که اخیراً برای شما ایجاد شده باشد
  • ایجاد درد در پاها، قوزک یا اعضای پایین تنه
  • عدم بهبود علائم و ناراحتی های ایجاد شده با استفاده از کفش های طبی مناسب
  • صاف شدن کف یک یا هر دو پا
  • ایجاد احساس سفتی (خشکی) در پاها
  • ایجاد احساس سنگینی و عدم کارایی در پاها

مطلب پیشنهادی : فیزیوتراپی در تاندونیت های شانه

معاینات و آزمایش ها

افرادی که به مشکل کف پای صاف دچار هستند، پشت پای آنها در هنگام ایستادن با زمین تماس دارد. به منظور تشخیص این مشکل، فرد معالج از بیمار می خواهد که بر روی انگشتان خود بایستد. در صورتی که در این حالت انحنا در ناحیه کف پا ایجاد شود. صافی کف پا در اصطلاح انعطاف پذیر نامیده می شود و دیگر نیازی به انجام معاینات یا آزمایش های بیشتر نیست. در صورتی که با ایستادن بر روی انگشتان انحنا در ناحیه کف پا ایجاد نشود (در اصطلاح به این مشکل کف پای سخت یا خشک گفته می شود)، یا اگر در این شرایط فرد درد احساس کند. لازم است برای تشخیص بهتر مشکل از آزمایش های اضافی شامل موارد زیر استفاده شود:

  • سی تی اسکن به منظور بررسی وضعیت استخوان های پا
  • اسکن ام آر آی (MRI) به منظور بررسی وضعیت تاندون های پا
  • عکس برداری رادیولوژی از پا

علل بروز درد در بخش زیرین پنجه و قوس کف پا | بهترین متخصص کایروپراکتیک

راه ها و روش های درمان

کف پای صاف فیزیولوژیک به صورتی است که درمان آن با انجام اقدامات خاص توسط خود فرد امکان پذیر می باشد. و به همین خاطر نیازی به درمان خاص برای آن نیست. به هر حال، اگر یک کودک با درد و ورم شدید به خاطر این شرایط مواجه شود. لازم است که از درمان های مناسب جهت محدود کردن فعالیت ها و نیز مصرف داروهای مسکن برای یک دوره 3 تا 4 هفته ای برای وی استفاده شود. علاوه بر این، کودکان می توانند از ارتوز (بریس) مثل تصویر نشان داده شده در شکل 1 به منظور ایجاد وضعیت عادی برای پا و تسریع دوره ریکاوری استفاده نمایند. در این شرایط، انجام تمرین های حرکتی پا می تواند به بهبود وضعیت عضلات پا که وظیفه تقویت انحنای پا را بر عهده دارند، کمک موثر نماید.

دکتر مسعود اعتدالی را در اینستاگرام دنبال کنید

صافی کف پا پاتولوژی با توجه به علت ایجاد مشکل درمان می شود. این نوع آسیب ها معمولاً به خوبی به استفاده ترکیبی از ارتز و انجام تمرین های حرکتی پا واکنش نشان می دهد. در صورتی که درمان مورد نیاز در این حالت برای سال ها به تاخیر افتد. استفاده از عمل جراحی برای ترمیم آسیب دیدگی ضروری خواهد بود. عمل جراحی صافی کف پا عبارت از کشیدن عضلات کوتاه شده و آزاد سازی کپسول های جمع شده در مفاصل پا است. این عمل جراحی معمولاً توسط یک جراح ارتوپدی با تجربه در حوزه مشکلات پا انجام می شود.

پس از جراحی، لازم است وضعیت عادی پا با استفاده از ارتز حفظ شود. دوره ریکاوری پس از این عمل جراحی در حدود 4 هفته است و پس از این دوره فرد تشویق می شود که راه رفتن خود را با ارتز شروع نماید. پس از 5 تا 6 ماه، فرد می تواند بدون نیاز به استفاده از ارتز یا چوب زیر بغل راه برود و دوره ریکاوری بیمار کامل می شود.


مطالعه بیشتر:

کاربردهای مگنت تراپی در فیزیوتراپی

سوالات رایج لیرز درمانی

شایع ترین عوارض فیزیوتراپی

پرورش اندام...
ما را در سایت پرورش اندام دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : موزیک دان andam بازدید : 82 تاريخ : يکشنبه 29 آبان 1401 ساعت: 11:53

خبرنامه