روش های درمانی جراحی و غیر جراحی شکستگی لگن

ساخت وبلاگ

بررسی روش های درمانی جراحی'>جراحی و غیر جراحی شکستگی لگن

نوشته امروز سایت دکتر مسعود اعتدالی متخصص کایروپراکتیک به معرفی روش های درمانی جراحی و غیر جراحی شکستگی لگن خواهد پرداخت. درمان شکستگی لگن به سن، سلامت کلی و نوع آسیب بستگی دارد. شکستگی لگن یک آسیب جدی است، با عوارضی که می‌تواند زندگی را تهدید کند. فیزیوتراپی شکستگی لگن می‌تواند تاثیر قابل توجهی در بهبودی افراد مبتلا داشته باشد.

میزان درمان پذیری شکستگی لگن

درمان شکستگی لگن یک اولویت عمده بهداشت عمومی است و معمولا شامل ترکیبی از جراحی، توانبخشی یا فیزیوتراپی و دارو می‌باشد و انتخاب روش درمانی به سن، سلامت کلی و نوع آسیب فرد بستگی دارد.

اکثر شکستگی‌های لگن نیاز به جراحی در طی یک یا دو روز پس از آسیب دارند. اما برخی از افراد به دلیل سن یا شرایط دیگر از سلامت کافی برای جراحی برخوردار نیستند. پزشک با توجه به شرایط، مناسب‌ترین روش درمان را توصیه می‌کند. درمان شکستگی لگن شامل:

  • درمان غیرجراحی
  • روش درمان جراحی

مطالعه این مطلب نیز پیشنهاد می شود : معرفی بهترین درمانهای خانگی کمردرد

درمان های غیرجراحی

به دنبال درمان شکستگی لگن بدون جراحی، روش‌های غیرتهاجمی خاصی وجود دارد. اگر استخوان‌ها در جای خود هستند، می‌توان از روش‌های زیر استفاده کرد:

اصلاح فعالیت:

پس از شکستگی لگن، پزشک ممکن است توصیه کند حداقل به مدت شش هفته وزنی روی ناحیه آسیب دیده وارد نکنید. با کمک این روش، می‌توان زمان به استخوان داد تا بهبود یابد. شما برای حرکت، واکر یا عصا خواهید داشت.

داروها:

داروها می‌توانند به مدیریت درد و کاهش التهاب کمک کنند. اگر برای شکستگی لگن تحت عمل جراحی قرار گرفته‌اید، ممکن است برای کاهش خطر عفونت آنتی بیوتیک دریافت کنید.

فیزیوتراپی:

مجموعه‌ای از تمرینات برای حفظ حرکت و قدرت در عضلات و مفاصل اطراف ناحیه آسیب دیده ارائه می‌گردد. نمونه‌هایی از این فعالیت‌ها لیفت پا و کشش همسترینگ است.

درمان جراحی

در درمان شکستگی لگن اغلب اوقات نیاز به ترمیم جراحی وجود دارد. چندین تکنیک جراحی لگن وجود دارد. پزشک ممکن است از پیچ‌ها، میخ‌ها یا صفحات فلزی برای محکم کردن استخوان‌ها و نگه داشتن آنها در جای خود استفاده کند.

جراحی در اسرع وقت پس از تشخیص شکستگی لگن، اغلب در عرض ۲۴ ساعت انجام می‌شود. انجام فوری جراحی ممکن است به کوتاه شدن بستری بیمار و کاهش درد و عوارض کمک کند. جراحی شکستگی لگن به خوبی جواب می‌دهد، اما مدت زیادی طول می‌کشد تا بهبودی اتفاق افتد. دو نوع اصلی جراحی شامل:

جراحی ترمیم مفصل ران

به عنوان فیکس کردن داخلی یا پینینگ لگن نیز شناخته می‌شود. پزشک از پیچ‌ها، صفحات یا میله‌های ساخته شده از فلز برای نگه داشتن استخوان‌ها در کنار هم استفاده می‌کند، زیرا استخوان‌ها در حال بهبود هستند.

جراحی تعویض مفصل ران

در مورد تعویض مفصل با قطعات مصنوعی، به طور جزئی یا کامل انجام می‌شود. هنگامی‌که یک جایگزینی جزئی از مفصل ران باشد، پزشک قسمت فوقانی استخوان ران شکسته را جایگزین می‌کند. هنگامی‌که یک تعویض کامل انجام می‌شود، هم حفره مفصل ران و هم قسمت بالایی استخوان ران تعویض می‌شوند. تعویض کامل لگن زمانی انجام می‌شود که پزشکان نتوانند استخوان‌های شکسته را به درستی ردیف کنند.

پس از انجام عمل جراحی، احتمال ابتلا به زخم بستر، ذات الریه و لخته شدن خون وجود دارد و به همین دلیل، پزشکان توصیه می‌کنند که در اسرع وقت حرکت را شروع کنید. روز بعد از جراحی، باید ارزیابی فیزیوتراپی انجام شود و یک برنامه فیزیوتراپی لگن با هدف کمک به شما برای اینکه دوباره تحرک و استقلال خود را به دست آورید و بتوانید در اسرع وقت به خانه و روال زندگی خود بازگردید، شروع گردد.

روش های درمانی جراحی و غیر جراحی شکستگی لگن | بهترین متخصص کایروپراکتیک

فیزیوتراپی شکستگی لگن

در درمان شکستگی لگن استفاده از برنامه توانبخشی بسیار مهم است زیرا به بهبودی شما سرعت می‌بخشد و به شما کمک می‌کند زودتر به فعالیت‌های عادی خود بازگردید. فیزیوتراپیست یک برنامه درمانی با توجه به شرایط شما ایجاد می‌کند تا به شما کمک کند حرکت، انعطاف پذیری و قدرت را دوباره به دست آورید. پزشک شما را تشویق می‌کند که در یک برنامه توانبخشی که شامل فیزیوتراپی و کاردرمانی است شرکت کنید. در برنامه فیزیوتراپی:

  • با استفاده از تحریک الکتریکی و اولتراسونیک استخوان به بهبود سریع استخوان کمک می‌کنند.
  • تمرین‌هایی که به شما کمک می‌کند قدرت و توانایی خود را برای حرکت دوباره به دست آورید.
  • روش‌های جدید برای انجام فعالیت‌های ساده روزانه
  • تمریناتی برای بازیابی قدرت و تحرک
  • راه‌های ایمن برای فعال ماندن

دکتر مسعود اعتدالی را در اینستاگرام دنبال کنید

راه های جلوگیری از شکستگی لگن

ممکن است نتوانید از شکستگی لگن جلوگیری کنید. اما می‌توانید خطر شکستگی خود را با موارد زیر کاهش دهید:

فعال بودن:

ورزش قدرت عضلانی را افزایش می‌دهد و به جلوگیری از تحلیل استخوان کمک می‌کند. شنا، تای چی و تمرینات تحمل وزن، قدرت و تعادل را بهبود می‌بخشد.

تغذیه صحیح:

رژیم غذایی حاوی ویتامین D و کلسیم می‌تواند استخوان‌های شما را تقویت کند.

انجام معاینات منظم:

با پزشک خود در مورد آزمایش‌های تراکم استخوان که علائم پوکی استخوان را مشخص می‌کند صحبت کنید. پزشک ممکن است داروهایی که سرعت تخریب استخوان را کند کرده و استخوان‌ها را تقویت می‌کند، تجویز نماید.

پیشگیری از حوادث:

خانه خود را از خطرات (مانند فرش نامناسب) که ممکن است باعث سقوط شود، دور نگه دارید. هنگام استفاده از پله‌ها یا راه رفتن در شرایط یخبندان مراقب باشید. اگر به بیماری پارکینسون مبتلا هستید، با پزشک خود در مورد چگونگی جلوگیری از سقوط و حفظ تعادل خود صحبت کنید.

سالم ماندن:

وزن خود را حفظ کنید، سیگار نکشید و از نوشیدن الکل زیاد خودداری کنید.

معاینه منظم چشم:

مشکلات بینایی می‌تواند خطر زمین خوردن را افزایش دهد. بینایی خود را با معاینه منظم چشم بررسی کنید. اطمینان حاصل کنید که نسخه‌های عینک و لنزهای تماسی شما به روز هستند.


مطالعه بیشتر:

مزایای وضعیت بدنی خوب چیست؟

عوارض انواع مختلف شکستگی لگن چیست؟

علل ، علائم و تشخیص شکستگی لگن

پرورش اندام...
ما را در سایت پرورش اندام دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : موزیک دان andam بازدید : 128 تاريخ : سه شنبه 24 خرداد 1401 ساعت: 13:17

خبرنامه