اهمیت فیزیوتراپی در منزل

ساخت وبلاگ

آشنایی با اهمیت فیزیوتراپی در منزل

فیزیوتراپی در منزل با توجه به گستردگی خدمات فیزیوتراپی در عرصه پزشکی و نیز اهمیت ویژه ای که در درمان برخی بیماری ها یا بازپروری توان حرکتی افراد بیماران دارد، امروزه یکی از پرکاربردترین خدمات پزشکی به حساب می آید. تعداد جلساتی که هر فرد باید تحت درمان فیزیوتراپی قرار گیرد با توجه به تشخیص فیزیوتراپیست معالج و شدت بیماری و شرایط هر فرد متفاوت است.برای کسب اطلاعات درباره اهمیت فیزیوتراپی در منزل این مقاله از سایت دکتر مسعود اعتدالی متخصص کایروپراکتیک را تا انتها بخوانید.

برای بیماری های وخیم یا برای بازیابی توان بیمار بعد از اعمال جراحی سنگین، نیاز به تعداد جلسات بیشتری برای فیزیوتراپی هست که با توجه به مشکلات رفت و آمدی در شهرهای بزرگی چون تهران، اصفهان و … زمان زیادی را باید برای گذراندن یک جلسه فیزیوتراپی صرف کرد. به همین دلیل امروزه برخی خدمات فیزیوتراپی در منزل برای متقاضیان انجام می شود. که ضمن صرفه جویی در وقت و هزینه، فرد بیمار نیز از نظر رفت و آمد و سختی های احتمالی در مسیر دچار مشکل نمی شود.

مطلب پیشنهادی : فیزیوتراپی جایگزین مسکن

فیزیوتراپی در منزل، به خصوص برای افرادی که دچار شکستگی، آسیب های نخاعی و یا ورزشی شده اند. ضمن اینکه روشی پیشگیرانه در آسیب های احتمالی در دوره نقاهت به شمار می رود. کمک بزرگی به درمان و بازتوانی بیمار نیز هست. فیزیوتراپی در منزل، همچنین برای سالمندان که ایستادن در صف های طولانی نوبت درمان در مطب ها برایشان سخت و طاقت فرساست پیشنهاد می شود.

معرفی فیزیوتراپی

فیزیوتراپی به شناسایی و افزایش پتانسیلهای حرکتی برای بهبود، پیشگیری(Prevention)، درمان و نوتوانی، می‌پردازد. فیزیوتراپی شامل اثرات متقابل فیزیوتراپیست، بیمار وخانواده آنها و یا سایر افرادی می‌باشد که از بیمار مراقبت می‌کنند، بر یکدیگر می‌باشد، تا بتوانند پتانسیلهای حرکتی بیمار را ارزیابی کرده و در ایجاد اهداف مورد نظر همه با استفاده از دانش و مهارتهای ممتاز فیزیوتراپیست به توافق برسند.

دیدگاه منحصر به فرد فیزیوتراپیست از بدن و نیازها و پتانسیلهای حرکتی آن برای رسیدن به تشخیص و استراتژی درمانی نقش اساسی دارد و تثبیت کننده هر موقعیتی می‌باشد که در آن خدمات ارایه می‌شود. این شرایط با توجه به هدف فیزیوتراپی در بهبود سلامت، پیشگیری، درمانی و بازتوانی، متغیر است.

تشخیص علائم آرتروز و تاثیر فیزیوتراپی بر آن | بهترین متخصص کایروپراکتیک

چرا باید فیزیوتراپی در منزل انجام بدهیم

با توجه به ماهیت درمان در فیزیوتراپی و افرادی که به فیزیوتراپی نیاز دارند. بیماران زیادی هستند که رفت و آمد به مرکز فیزیوتراپی برای آنها سخت و ریسک بالایی دارد. از این رو فیزیوتراپی در منزل انتخاب معقولی می باشد برای این اشخاص.

  • ریسک و خطر کمتر
  • راحتی بیشتر
  • هزینه معقول
  • تیم متخصص

هدف از فیزیوتراپی در منزل

فیزیوتراپیست با طی دوره درمان بیمار در منزل، ارتباط بیشتر و بهتری با بیمار خود پیدا کرده که خود سبب شناخت کاملتر توانایی ها و ساختار طبیعی بدن او می شود. این امر در کنار معاینات و ارزیابی های درمانی او از بیمار خود و نیز تطابق فرد با محیط زندگی و پیشگیری های لازم از برخی بیماری های محتمل در طول فیزیوتراپی، باعث دید دقیق تری برای درمان بیماری می شود.

دکتر مسعود اعتدالی را در اینستاگرام دنبال کنید

انواع خدمات فیزیوتراپی در منزل

خدمات ارائه شده فیزیوتراپی در منزل برای درمان بیماری های مختلف از جمله درمان دیسک کمر و گردن، آسیب های مفصلی، پوکی استخوان و صدمات نورولوژی (مانند ام اس، پارکینسون و …) بسیار مفید و کارآمد می باشد. از دیگر خدمات فیزیوتراپی در منزل می توان به کاردرمانی و ماساژ در منزل، توان بخشی های قلبی و تنفسی و درمان برخی از آسیب های ورزشی اشاره کرد.

استفاده از فیزیوتراپی در درمان برخی از بیماری ها نیازمند دستگاه های خاصی است. و همین امر باعث می شود تا برخی از درمان ها را نتوان به صورت فیزیوتراپی در منزل برای بیماران انجام داد. اما بسیاری از درمان ها بیشتر از اینکه به وسیله خاصی نیاز داشته باشند. به انجام درست برخی تمرینات فیزیوتراپی زیر نظر فیزیوتراپیست متخصص نیازمند است.

تمرینات فیزیوتراپی در حقیقت تمرینات حرکتی برای کاهش درد و افزایش تحرک مفاصل و ماهیچه های مورد نظر زیر نظر متخصصان فیزیوتراپ است. این حرکات نرمشی باید با تجویز فیزیوتراپیست معالج چند مرتبه در روز و هر بار به تعداد خاصی تکرار شوند. تا به تدریج نتایج مدنظر حاصل شده و بیماری فرد برطرف شود. لذا توصیه می گردد تا پایان دوره درمان و معالجه، تمامی حرکات را با نظر فیزیوتراپیست معالج انجام دهید. و درمان خود را نیمه کاره رها نکنید.

در انجام تمرینات نرمشی در منزل به یاد داشته باشید که:
  • کیفیت انجام نرمش ها و تمرینات فیزیوتراپی از تعداد آن ها مهم تر است.
  • تعداد انجام حرکات را به تدریج افزایش دهید و هر حرکت را حداقل ۵ مرتبه تکرار کنید.
  • توصیه می شود که حرکات را به صورت آرام و با دقت زیاد انجام دهید. تا فشار مورد نظر دقیقا به نقطه ای از بدن وارد شود که مدنظر فیزیوتراپیست است.

مطالعه بیشتر:

مزیت های انجام مگنت تراپی

علل و علائم صافی کف پا

انواع دستگاه های الکتروتراپی

پرورش اندام...
ما را در سایت پرورش اندام دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : موزیک دان andam بازدید : 106 تاريخ : چهارشنبه 11 آبان 1401 ساعت: 20:09

خبرنامه