چگونه از حواس پرتی و بی توجهی خودداری کنیم

ساخت وبلاگ

آیا اغلب حواستان پرت می شود؟

  • آیا هنگام کار، مطالعه یا درس خواندن توجه خود را از دست می دهید؟
  • آیا فراموش کرده اید که عینک یا گوشی خود را کجا گذاشته اید؟
  • گاهی اوقات، وقتی بیرون هستید، نگران می شوید که آیا در را قفل کرده اید یا اجاق گاز را خاموش کرده اید؟
  • آیا در میان مکالمه توجه خود را از دست می دهید؟
  • آیا کاری را شروع می کنید و سپس حواس شما پرت می شود و شروع به انجام کار دیگری می کنید و کار قبلی را ناتمام می گذارید؟

اگر سوالات بالا برای شما صادق است، به این معنی است که شما حواس پرت هستید.

این یک عادت رایج است که می توانید آن را ترک کنید. می توانید کمتر غیبت کنید و توجه بیشتری داشته باشید.

<a href='/last-search/?q=چگونه'>چگونه</a> از حواس <a href='/last-search/?q=پرتی'>پرتی</a> و بی <a href='/last-search/?q=توجهی'>توجهی</a> <a href='/last-search/?q=خودداری'>خودداری</a> <a href='/last-search/?q=کنیم'>کنیم</a>

غیبت چیست؟

غیبت به معنای عدم توجه است؛ یعنی از نظر ذهنی جای دیگری بودن.

به احتمال زیاد عبارت «پروفسور غیبت» را شنیده اید. این کلمات افرادی را توصیف می کنند که آنقدر در دنیای خود غرق شده اند که نمی توانند محیط اطراف خود را پیگیری کنند.

توجه خود را متمرکز کنید

حواس پرتی لزوماً به معنای فراموشی نیست. این می تواند به این معنی باشد که شما درگیر چیز دیگری هستید و در نتیجه نسبت به محیط اطراف خود بی توجه هستید. این می تواند به این معنی باشد که به دلیل عدم تمرکز، به راحتی توسط افکار، افراد و رویدادهای بیرونی حواستان پرت می شود. حواس پرتی می تواند نشانه ای از خستگی و فرسودگی پس از یک روز کاری باشد. ممکن است به دلیل نگرانی ها و مشکلات باشد، توجه شما را به خود جلب کند.

اکثر مردم گاهی اوقات در موقعیت ها و شرایط خاص حواسشان پرت می شود. این طبیعی است و نباید نگران آن باشید. با این حال، اگر فکر می کنید که وضعیت شما شدیدتر است، ممکن است لازم باشد برای کمک با یک متخصص مشورت کنید.

چگونه از حواس پرت بودن جلوگیری کنیم؟

چگونه کمتر غیبت کنیم؟

کارهای مختلفی وجود دارد که می توانید انجام دهید و در اینجا، ما بر روی چند کار ساده که می توانید انجام دهید تمرکز می کنیم. برای یافتن نکاتی که می توانید از آنها برای جلوگیری از غیبت کردن استفاده کنید، بخوانید.

چگونه از حواس پرتی و بی توجهی خودداری کنیم

1. عدم تمرکز و توجه

دلیل اصلی غیبت و حواس پرتی، عدم تمرکز و توجه است که منجر به بی توجهی می شود. اگر ذهن شما همیشه مشغول چیز دیگری است، در آن لحظه به کاری که انجام می دهید توجه نمی کنید. وقتی حواستون نیست خوب به یاد نمی آورید ک چه کاری انجام داده اید؟ این فراموشی نیست، زیرا ذهن شما جای دیگری بود. انگار در دنیای دیگری هستید.

اگر می خواهید از غیبت و بی توجهی دست بردارید، باید تمرکز و توجه خود را بهبود ببخشید. سعی کنید روی کارهایتان تمرکز کنید. به سادگی، هر بار که ذهنتان دور می‌شود، آن را برگردانید تا روی کاری که انجام می‌دهید تمرکز کند. پشتکار در نهایت نتیجه خواهد داد.

2. چند وظیفه ای

از انجام چند کار خودداری کنید. به جای تلاش برای انجام چندین کار به طور همزمان، یک کار را در یک زمان انجام دهید. انجام یک کار در یک زمان شما را کارآمدتر می کند. تلاش برای انجام چندین کار به طور همزمان مانع از تمرکز خوب روی هر کار می شود. این می تواند منجر به خطا و اشتباه شود. وقتی کارهای زیادی را همزمان انجام می دهید، هیچ یک از آنها به خوبی انجام نمی شود. بهتر است یک کار را در یک زمان انجام دهید.

3. خیالبافی

شاید این مطالب را دوست داشته باشید

خیال پردازی یک فعالیت خوشایند است، اما اگر در حالی که مشغول چیزهای دیگر هستید به آن افراط کنید، ممکن است توجه خود را از دست بدهید و در رویاهای خود غرق شوید. این به این معنی است که توجه شما تحت کنترل شما نیست. مراقب باشید هنگام گوش دادن به یک سخنرانی، کار یا مطالعه رویاپردازی نکنید. اگر متوجه شدید که در حال رویاپردازی یا فکر کردن به مسائل دیگر هستید، فوراً توجه خود را به کاری که انجام می دهید برگردانید.

چگونه از حواس پرتی و بی توجهی خودداری کنیم

4. تماشای تلویزیون

چند ساعت جلوی صفحه تلویزیون می نشینید و فیلم و برنامه های دیگر می بینید؟ اگر تلویزیون تماشا می‌کنید و همزمان کارهای دیگری انجام می‌دهید، آن‌ها را بدون فکر و در نتیجه ناکارآمد انجام می‌دهید. تماشای بیش از حد تلویزیون قدرت اراده، نظم و انضباط شما و توانایی شما برای کنترل افکارتان را تضعیف می کند.

5. خواب کافی داشته باشید

شب ها به اندازه کافی بخوابید، زیرا کمبود خواب تمرکز و توجه شما را ضعیف می کند و منجر به غیبت می شود. برخی افراد به خواب بیشتری نیاز دارند و برخی دیگر کمتر. میانگین زمان حدود 6-8 ساعت در شب است.

6. روی نگرانی ها تمرکز نکنید

از ناراحتی و نگرانی بپرهیزید، زیرا آنها ذهن شما را آشفته و کمتر متوجه می کنند. غلبه بر این عادت ممکن است، اگر تلاش می کنید روی کاری که انجام می دهید تمرکز کنید، خود را مشغول نگه دارید و سعی کنید مثبت فکر کنید.

7. فهرستی از وظایف

فهرستی از کارهای مهم برای هر روز تهیه کنید و مرتباً آن را بررسی کنید تا کاری را که باید انجام دهید فراموش نکنید.

چگونه از حواس پرتی و بی توجهی خودداری کنیم

8. بی حوصله بودن

بی حوصلگی اغلب منجر به بی توجهی می شود. این اتفاق در سخنرانی ها، در حین گوش دادن به یک مکالمه خسته کننده یا در حین انجام یک کار خسته کننده و یکنواخت رخ می دهد. برای جلوگیری از بی حوصلگی، سعی کنید به موضوع مورد بحث بیشتر علاقه مند شوید. سوال بپرسید، به گفتگو بپیوندید و کار خود را به روشی متفاوت انجام دهید. این امر مستلزم تمرکز و توجه شماست و باعث می‌شود که توجه شما بیشتر شود و کمتر غیبت کنید. چند نفس عمیق، نوشیدن آب یا خوردن یک میوه می تواند به شما کمک کند که در هنگام بی حوصلگی توجه خود را بازگردانید.

9. گم شدن در افکار

آیا گاهی اوقات در افکار غرق می شوید و از اطراف خود بی خبر می شوید؟ اغلب، زمانی که درگیر یک فکر خاص هستید، زمانی که بیش از حد نگران هستید و زمانی که استرس دارید، ممکن است در افکار خود گم شوید. ممکن است توجه شما از بین برود و ارتباط خود را با آنچه در اطراف شما اتفاق می افتد از دست بدهید. باز هم چاره تمرکز است. شما باید روی لحظه حال تمرکز کنید و مهم نیست که چند بار ذهنتان دور می شود، همیشه آن را برگردانید.

10. گوشی خود را خاموش کنید

هنگام انجام کار یا انجام کاری که نیاز به توجه دارد، تلفن خود را خاموش کنید یا آن را کنار بگذارید تا با ارسال پیام کوتاه، پیام رسانی، چک کردن ایمیل یا مکالمه با دوستان توجه خود را پراکنده نکنید.

11. روی کاری که انجام می دهید تمرکز کنید

یاد بگیرید که روی کاری که انجام می دهید تمرکز کنید، به خصوص زمانی که کاری را انجام می دهید که نیاز به تمرکز و توجه دارد. یادگیری تمرکز بهترین راه حل برای مقابله با حواس پرتی است.

منبع:

  • https://www.successconsciousness.com/blog/concentration-mind-power/how-to-stop-being-absent-minded

به این مطلب امتیاز دهید

پرورش اندام...
ما را در سایت پرورش اندام دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : موزیک دان andam بازدید : 51 تاريخ : دوشنبه 16 مرداد 1402 ساعت: 18:51

خبرنامه