عمر مفید جراحی مفصل لگن

ساخت وبلاگ

عمر مفید جراحی مفصل لگن چقدر است؟

پس از انجام یک جراحی موفقیت آمیز تعویض مفصل لگن، در نهایت به انجام کارهایی که دوست دارید باز می گردید. گلف، باغبانی، شنا، خرید و موتورسواری… فعال و پویا می شوید. اما برای چه مدت؟ در ادامه این مقاله از سایت دکتر مسعود اعتدالی متخصص کایروپراکتیک به بررسی عمر مفید جراحی مفصل لگن خواهیم پرداخت.

اگر به این فکر می کنید که مفصل ران جدید شما چقدر عمر می کند ، خیالتان راحت باشد. برخی مطالعات نشان می دهد که تعویض مفصل ران می تواند بیش از 20 سال دوام آورد. دنیای ایمپلنت های ارتوپدی با سرعتی سریع در حال پیشرفت است و تولیدکنندگان ایمپلنت دائما برای ساخت ایمپلنت های بهتر با عمر طولانی تر در تلاش هستند. برخی از تکنولوژی های جدیدتر به اندازه کافی از ظهورشان نگذشته تا بتوانیم در مورد طول عمر آنها نظر دهیم، اما امید زیادی وجود دارد که ایمپلنت‌های جدید برای مدتی طولانی دوام بیاورند.

چیزی که می دانیم این است که طول عمر لگن مصنوعی به بیمار و نحوه مراقبت از آن بستگی دارد. هرچه کیلومتر ماشین شما بیشتر شود، سریعتر فرسوده می شود. همین مثال را می توان در مورد تعویض مفصل ران نیز بکار برد. طول عمر مفصل ران شما مستقیماً تحت تأثیر ساییدگی و فرسایش آن است.

مطلب پیشنهادی : عوارض و عوامل خطر در روماتیسم مفصلی

طول عمر مفصل ران تیتانیوم

به نظر شما چرا این سوال اینقدر توسط کاربران جستجو شده است؟ از آنجا که ایمپلنت ران از مواد مختلفی ساخته می شود و تیتانیوم یکی از فلزات اصلی در ساخت پروتزها بوده است. شاید این ایمپلنت ها را با نام مفصل فلز بر روی فلز(Metal-on-Metal (MoM)) شنیده باشید که چند سال پیش به طور گسترده مورد استفاده قرار می گرفتند.

با این حال، اخیراً پزشکان تأیید کرده اند که ایمپلنت های مبتنی بر تیتانیوم زودتر از حد انتظار پوسیده می شوند و آثار نشت فلز نیز در خون کشف شده است. این عوامل باعث شده تا تولیدکنندگان، فلز را از چرخه تولید ایمپلنت مفصل لگن حذف کنند، بنابراین امروزه دیگر این ایمپلنت‌ها در بازار امریکا موجود نیستند. امروزه پزشکان از جدیدترین نوع ایمپلنت با نام سرامیک بر روی سرامیک (CoC) استفاده می کنند. طبق آمار بیش از 90 درصد بیماران از آن راضی بوده اند و در مقایسه با سایر پروتزها ماندگاری بالایی دارند.

علل ، علائم و تشخیص شکستگی لگن | بهترین متخصص کایروپراکتیک

نکات مراقبتی از مفصل لگن تعویض شده

برخی از کارهایی که می توانید برای مراقبت از مفصل لگن جدید خود انجام دهید در زیر بیان شده اند:

  • فعال بمانید. انجام ورزش های مورد علاقه و نرمش کردن می تواند به حفظ سلامت لگن شما کمک کند اما از فعالیت های تکراری و پر فشار خودداری کنید.
  • وزن اضافی تان را کاهش دهید. هر چه وزن فرد بیشتر باشد، فشار بیشتری بر روی مفصل تعویض شده وارد می شود.
  • از پوزیشن‌های خاصی اجتناب کنید. برای جلوگیری از دررفتگی مفصل، از روی هم قرار دادن پاها یا خیلی پایین نشستن روی صندلی‌ خودداری کنید. محدودیت های مفصل مصنوعی خود را درک کنید و به آنها احترام بگذارید.
  • آنتی بیوتیک ها را طبق دستور پزشک مصرف کنید. حتی اگر برای بیماری یا ناحیه دیگری از بدن آنتی بیوتیک تجویز شده است، مطمئن شوید که تمام آنتی بیوتیک های خود را طبق دستور مصرف می کنید تا از گسترش هر گونه عفونت به لگن خود جلوگیری کنید.
  • معاینه شوید. هر چند سال یک بار، یک نوبت ویزیت از متخصص خود بگیرید و دستورالعمل‌ها و توصیه‌های او را برای چگونگی از سرگیری فعالیت‌های ورزشی و سایر فعالیت‌هایی که ممکن است بر لگن شما فشار وارد کند، دنبال کنید.

عمل جراحی اصلاحی مفصل ران

حتی وقتی همه اقدامات احتیاطی را انجام می دهید، هیچ کس نمی تواند پیش بینی کند که مفصل ران تعویضی شما چقدر عمر می کند. عوامل بسیار زیادی وجود دارد که از فردی به فرد دیگر متفاوت است. اگرچه تحقیقات تصویری خوش بینانه از طول عمر تعویض مفصل ران ارائه می دهند، اما این احتمال وجود دارد که پس از سال ها استفاده، لگن فرسوده شود. از آنجایی که افراد امروزه بیشتر و بیشتر عمر می‌کنند، این احتمال فرسودگی به خصوص برای بیماران جوان‌تر وجود دارد، زیرا آنها ممکن است بیشتر از مفصل تعویضی خود عمر کنند. اگر این اتفاق بیفتد، جراحی اصلاحی مفصل ران ممکن است قدم بعدی باشد.

عوامل دیگری نیز می تواند منجر به نیاز به جراحی اصلاحی مفصل ران شوند. دررفتگی های مکرر مفصل ران، شکستگی، حساسیت به فلز یا سایر واکنش‌ها، عفونت‌ها یا ضربه ناشی از تصادف می‌تواند منجر به نیاز به جراحی تجدیدنظر شود. اما خبر خوب اینکه، برخی تحقیقات نشان داده اند که تنها حدود 2 درصد از تعویض های مفصل ران در عرض 5 سال از زمان تعویض مفصل اولیه خود نیاز به جراحی دوم دارند.

دکتر مسعود اعتدالی را در اینستاگرام دنبال کنید

رهایی از شر درد لگن

اگر درد لگن، ناراحتی و دوری اجباری از فعالیت‌هایی که از آن لذت می‌بردید را تجربه کرده‌اید. ممکن است زمان آن فرا رسیده باشد که برای بحث در مورد گزینه‌های درمانی به پزشک متخصص ارتوپدی خود مراجعه کنید.

برای انجام انواع جراحی ها از جمله تعویض کامل مفصل لگن و جراحی های اصلاحی با استفاده از بهترین تکنیک‌های جراحی با کمترین درد و زمان از کار افتادگی می توانید با ما تماس بگیرید و همین امروز نوبت بگیرید.


مطالعه بیشتر:

تشخیص و درمان کف پای صاف

مزیت های انجام فیزیوتراپی در خانه

درمان علل درد مفصل ران و لگن

پرورش اندام...
ما را در سایت پرورش اندام دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : موزیک دان andam بازدید : 79 تاريخ : دوشنبه 14 آذر 1401 ساعت: 11:39

خبرنامه